Laden... 0%
×
Leet Hotel maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Leet Hotel

Bedankt voor het spelen van Leet!
Leet is gemaakt met heel veel liefde ♥

Asteroid 2.1.1

Met dank aan Nigo, Mandoe, Raizer, Florian, Laura, Ruth, Cazador, Fatih, Ahmet, Haze, Vagner, João, Allan & Lia

En alle Leet's ♥

Log in Leet Hotel

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord/naam kwijt?

FAQ

Leet en Google Chrome (Flash Update)

De nieuwe versie van Google Chrome vereist dat gebruikers zonder de LeetFlash chrome app, Flash Player handmatig moeten activeren om Leet Hotel te kunnen spelen!

Zie onderstaande afbeelding voor instructies over hoe je de Flash Player kunt activeren zodra de nieuwste update voor Google Chrome is uitgebracht:

Wat kan ik anders nog doen?

1. Download de LeetFlash App voor Google Chrome (met deze app hoef je Flash Player niet meer handmatig in te schakelen op Google Chrome, na het installeren moet je Google Chrome opnieuw opstarten!)

2. Download de Leet App voor Windows (met deze app zul je Leet kunnen spelen zonder Google Chrome of een andere browser te gebruiken)

Werkt Leet Hotel nog steeds niet? Neem dan contact op via de Leet Help Tool.